Jste zde: Domácí stránka |
TJ Sokol Mariánské Hory > Víkendové výsledky-U14

Víkendové výsledky-U14

28.5.2019

Neděle 26.5.

Po dlouhých deseti letech se bude v Ostravě hrát finále Mistrovství ČR U 14.Po nervy drásajícím semifinále zvítězili naši Sokolíci v Říčanech a jsou ve finále !

RC Říčany X TJ Sokol M. Hory 29:34 (14:12) U14

Třetí letošní cesta do Říčan byla pro náš tým ta nejúspěšnější.Utkání se nevyvíjelo vůbec dobře , v 10. Minutě jsme již prohrávali 14:0 a málokdo by věřil, že nás Říčany nepřejedou jak parní válec. Naši se ale vzchopili a do poločasu položili dvě pětky a prohrávali jsme jen o kop !!
Předpoločasový tlak jsme si přednesli i do druhé půle a odskočili jsme domácím na skóre 14:26. Ale ani domácí nehodili flintu do žita a srovnali na 26:26!!! Takže v 41. Minutě se začínalo od začátku.
Říčany chtěli do finále a tak ve 47.minutě předvedli věc, která se vidí málokdy a v žákovských kategoriích snad vůbec. Jejich útoková spojka po vyhraném mlýnu poslala kopem z odrazu míč mezi tři tyče a domácí vedli 26:29 !!! Překrásný dropgól ! Naši zůstali jak opaření a pomalu přestali hrát, ale nakonec jim zasvítil maják poslední naděje a vrhly zbývající síly do boje – a v nastaveném čase, kdy rozhodčí čekal až bude mrtvý míč a mohl ukončit utkání jsme asi po šesté fázi utekli po křídle a poležením s prokopem jsme si zajistili vítězství v dalším utkání play off.
Takové utkání se nevidí každý den. Naši hráči byli úplně vyčerpaní . Teď je čeká poslední utkání sezóny. Utkání o titul, v němž vyzveme RC Bystrc. Hrát se bude v neděli 2.6. 2019 v Ostravě. Čas upřesníme. Věříme v obrovskou diváckou podporu- vždyť finále je tu 1 x za 10 let !!!
Poděkování všem hráčům, nejen na hřišti, ale i na lavičce !!
Dalibor Čech