Jste zde: Domácí stránka |
TJ Sokol Mariánské Hory > Naši kadeti deklasovali Brněnský Dragon

Naši kadeti deklasovali Brněnský Dragon

22.5.2006 Oblastní přebor Moravy Kadetů

Naši kadeti deklasovali Brněnský Dragon

Dragon nastoupil k utkání pouze se 13-ti hráči a tak se od začátku utkání hrály mlýny bez rváčků. S malou výjimkou se hrálo pouze na brněnské polovině hřiště. Prosazoval se zejména útok, který ze čtrnácti položených pětek dal deset, a mohlo jich být ještě více,kdyby Michal Hromas pouštěl více míčů na rychlá křídla.

V roji se hráči dopouštěli velkého množství přestupků. Za hrabáni v rucku,nebezpečné skládky nařídil rozhodčí Kozubík celkem dvacet trestných kopů,které ovšem hosté nedokázali zužitkovat.

Velmi dobře zahrál na útokové spojce Jirka Šmolka, který rozdával míče útočníkům a dovedl se prosadit i individuálně.Vidět byl i Marek Podroužek, který se jako "volný" rváček často zapojoval do útočení a svými přihrávkami vybízel útočníky ke skórování.Svou první pětku za kadety položil i nováček Martin Hrynusiw.

Stěžejní utkání pro kadety bude příští sobotu ve Vyškově, které rozhodne kdo z jakého místa postoupí na závěrečný turnaj přeborů ČR.Ostravští mají s Vyškovem pasivní bilanci díky loňskému podzimu, kdy dvakrát prohráli, v prvním jarním kole však vyhráli a tak odveta bude rozhodující.


  • Mariánské Hory - Dragon Brno 86:0

poločas 46:0
pětky 14:0

Body:
P: Hromas 3, Podroužek, Šmolka 2, Učeň 2, Škopek, Pustofka, Havlíček 2, Kuchařík, Hrynusiw
KPP: Hromas 4, Kuchařík 5
Rozhodčí: Boby V. Kozubík - Dalibor Čech,Oldřich Košárek

 

V dalším domácím utkání se kadeti představí v sobotu 3. června od 11,hodin na hřišti v Havířově s RC Bystrc Brno.

 

(dc)