Jste zde: Domácí stránka |
TJ Sokol Mariánské Hory > Turnaj starších žáků v HAVÍŘOVĚ

Turnaj starších žáků v HAVÍŘOVĚ

22.5.2006 Ostravští žáci bojovali s týmy z Moravy

Turnaj starších žáků v HAVÍŘOVĚ

V neděli 21. května pokračoval oblastní přebor Moravy starších žáků svým třetím jarním turnajem.Po pauze, kdy jsme byli rozděleni a o minulém víkendu absolvovali turnaj v Brně a Chorzowě jsme v Havířově chtěli obhájit třetí místo z turnaje ve Zlíně.


  • TJ Sokol Mariánské Hory - RC Olomouc 5:24

poločas 0:12
Body
P: Šimon Vaňhara

V prvním utkání jsme byli proti Olomouci zbytečně nervózní což se projevilo špatným skládáním a zejména jsme nedodrželi taktiku v autech a míče místo stahování splácavali
a dávali možnost prolínajícím olomouckým rojníkům. Dalším pasivem bylo špatné sledování hry,kdy po výkopu soupeře z vlastí "dvaadvacítky" nikdo nestíhal rychlé a olomoucké útočníky a dostali jme laciné body.


  • TJ Sokol Mariánské Hory - Dragon Brno 31:5

poločas 14:5
Body:
P: Šimon Vaňhara 3, Martin Hrynusiw 2
KPP: Tomáš Lerch 3

Ve druhém utkání jsme již byli více koncentrováni na výkon a zejména na Šimonovi Vaňharovi byla znát obrovská chuť do hry po přestávce způsobené zraněním.V prvním poločase dvakrát unikl a položil pětku.Byl tak rychlý,že ostatní rojníci nestačili vytvořit podporu a jen drželi Šimonovi palce.Velmi dobře zahrál Marek Syráň na mlýnové spojce. Ve druhém poločase jsem přidali ještě tři pětky a uzavřeli tak skóre nejvyšší dosavadní jarní výhry.


  • TJ Sokol Mariánské Hory - RC Zlín 10:10

poločas 5:5
Body:
P: Marin Hrynusiw, Vojta Kubatý

Třetí utkání jsme absolvovali po třízápasové přestávce a ta nás vyvedla z tempa.Zahájili jsme sice položením první pětky, ale Michal Havránek uspěchal kop což nás v konečné fázi stálo vítězství. Druhou pětku rozhodčí neuznal,protože Martin Hrynusiw si poranil rameno a míč mu vypadl dopředu. Zlínští kontrovali dobrou hrou roje a ještě do poločasu srovnali skóre,které v druhé půlce zvýšili. V závěru se nám podařilo získat remízu položením pětky Vojtou Kubatým.


  • TJ Sokol Mariánské Hory - RC Vyškov 0 :35

poločas 0:28

Zřejmě nedostatek fyzických sil nebo komplex z výborně hrajícího Vyškova byl příčinou závěrečné porážky . Proti oslabenému Vyškov si hned od začátku utkání vytvořil tlak a nepustil nás na svou polovinu. Už jme neskládali a špatná obrana se projevila vysokým skórem soupeře.


Předehrávka turnaje ve Vyškově

  • TJ Sokol Mariánské Hory - RC Zlín 15:14

poločas 5:14
Body:
P: Marin Hrynusiw 2, Vojta Kubatý

Posledním utkáním byla předehrávka turnaje ve Vyškově,kterého se Zlín nezúčastní kvůli zahraničnímu turné.
Utkání jsme nezačali dobře. Neskládali jsme- Thér,Havránek, Šritt pouštěli útočníky soupeře do rychlých brejků. Nezužitkovali jsme trestný kop pět metrů před brankovištěm

A tak jsme jen celé utkání dotahovali.Po prohraném prvním poločase jsme zvýšili důraz a vydali se ze zbytku sil.Nakonec se nám podařilo v infarktovém závěru obrátit výsledek na naši stranu.


Chtěl bych poděkovat všem hráčům za účast a výkony na turnaji,kde jsme měli zkomplikovanou dopravu.

Absolutně nejlepší výkon podal MAREK SYRÁŇ,pochvalu za vynikající výkon zaslouží

ŠIMON VAŇHARA,VOJTA KUBATÝ a MARTIN HRYNUSIW.

Obdiv zaslouží i Radim Altenburger, který se zraněným kolenem odehrál všech pět utkání..

Zvláštní poděkování patří i Lukáši Červinkovi a Liboru Krausovi, kteří se ujali místa asistentů trenéra když hlavní trenér Milan Kubatý zastupoval klub na valné hromadě v Praze.

Dalibor Čech

trenér