Jste zde: Domácí stránka |
TJ Sokol Mariánské Hory > Junioři přezimují na 2. místě….

Junioři přezimují na 2. místě….

13.11.2006 Skončila celostátní liga Juniorů

Junioři přezimují na 2. místě….

Po "výprasku" minulý týden ve Vyškově jsme nastoupili k poslednímu utkání CPJ proti mužstvu Slavie. Zranění hráčů (Trantina, Kraus, Altenburger, Škopek, Burian) nás přinutilo hrát s improvizovanou třetí řadou. V prvním poločase byla hra vyrovnaná a hrálo se převážně mezi dvaadvacítkami.

Obě mužstva dobře bránila. Hráči se snažili překonat soupeře individuálními akcemi, což proti dobře bránícímu soupeři nemělo naději na úspěch. Jedinou pětku v prvním poločase jsme položili po samostatném průniku (Havlíček). V druhém poločase jsme začli hrát kolektivněji v útočné fázi a získavali jsme rychle území. Akce však končily na polovině soupeře osobními chybami (předhoz, nebezpečné odmítání).

Pouze jedinou akci v 58´se podařilo ukončit pětkou.

Pochvalu zaslouží všichni hráči za bojovnost a nasazení. Z jednotlivců bych chtěl za odvedený výkon pochválit, tyto hráče- Havlíčka, Košárrka, Učně a Vaňharu.


 

  • TJ Sokol Mar. Hory - RC Slavia Praha 13:0

sestava: Košárek, Vaňhara, Dimel (50´Šritt), Juřica (55´Závodný (Hav.)), Procházka, Kocur R., Havlíček (Hav.), Podroužek, Kloda (Hav.), Jurka (Hav.), Šmolka (Hav.), Hromas, Král (60´Pustofka), Učeň ( 65´Hrynusiw M.), Červinka

body: Havlíček (P), Kocur R. (P), Kloda (TK)